Zlatan gjorde mål, vad är oddsen?

Publicerad:
Betting, Zlatan and tagged , , . Bookmark the permalink.

Igår avslutades den näst sista omgången av Champions League, med matcher så som Manchester United – PSV, Juventus – Manchester City osv. Den matchen som hamnade i fokus (med svenskögon sett) var matchen mellan Malmö FF och Zlatans PSG.

Det var en stor händelse att Zlatan skulle spela mot sitt gamla lag just i Malmö. Zlatan hade hyrt torget i Malmö och ordna med stora TV-skärmar för att dem som inte fått tag i biljett skulle kunna följa matchen i en roligare miljö än att sitta hemma. Totalt var det ca 8000 personer på torget som följde matchen.

PSG startade matchen i ett rasande tempo och redan efter några minuter tog dem ledningen med 1-0. Även 2-0 hann det bli innan halvtid. I reklampausen så presenterades oddset 6.00 för att Zlatan skulle göra nästa mål. Inte helt överraskande så var det just Zlatan som gjorde 3-0 för PSG.

Matchen slutade 5-0 till PSG som var det bättre laget. Att Malmö skulle få det tufft var alla inställda på, men dem var besvikna med att det hann rinna iväg såpass mycket. Malmöfansen var fortsatt fantastiska och sjöng igenom hela matchen, trots det stora underläget. Det enda som man kanske kan beklaga sig på är att MFF-fansen buade alltid när Di Maria fick bollen, vilket kan tyckas lite osportsligt.

Om du inte är ett fan av att spela på odds, men som gillar att spela på casinon och slots, då kan du kika in på free-spin.nu för att titta på vilka typer av välkomstbonusar som finns. Free spin innebär att du får spela gratis på en slot (en begränsad mängd). Hur mycket varierar från spelbolag till spelbolag.

Vi önskar Zlatan & PSG lycka till i fortsättningen av Champions League, hoppas att dem kan göra en bra turnering-Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *