VM­slots som du kan spela online

Publicerad:

vm-slots

Snart sparkar EM igång i Frankrike vilket givetvis är årets stora fotbollshändelse. Sverige finns på plats och vi kommer givetvis att heja på Zlatan och de andra pågarna. Många av oss kommer givetvis att leva och andas fotboll under turneringen, och under tiden fram tills den drar igång. Men det handlar inte bara om att se på matcherna, läsa reportage och analyser och kolla in de bästa målen i repris. Det finns också en hel massa spännande slots som man kan spela online för att ytterligare förhöja stämningen – och kanske också tjäna lite extra pengar!

Nya fotbollsslots inför EM och VM

football star.jpg

Inför varje EM eller Vm brukar det komma nya slots med fotbollstema, vilket gör att det numera finns en hel massa olika att välja mellan. Hos Mr. Green finns till exempel Football Star, som kom i tid inför VM i Brasilien 2014. Spelet har fem hjul, tre rader och hela 2432 vinstlinjer, men det är inte det som gör spelet intressant för oss fotbollsälskare.

Symbolerna består av fotbollsspelare, fotbollsskor, fotbollströjor och liknande, och är riktigt snygga. Med ett riktigt maffigt ljud som hämtat från en fotbollsarena så infinner sig den rätta stämningen snabbt.

Football Star har dessutom coola funktioner som striking wild, där hela hjul 2­4 slumpmässigt kan bli wild, med enormt ökade vinstchanser som följd. På samma hjul finns också stacked wilds, det vill säga flera wilds i rad, vilket inte gör saken sämre. Fotbollskänsla och stora vinstchanser i ett.

Gyllene mål

golden goal

Golden Goal är någonting som vi minns med blandade känslor. Det är nu nästan 15 år sedan de senast användes i EM eller VM (sista gången var 2002 i Sydkorea och Japan), och det ”silver goal” som användes en kort tid (bland annat under EM i Portugal 2004) ska vi tala tyst om då ingen gillade det. Men termen lever kvar, bland annat i form av sloten Golden Goals.

Golden Goals är en rätt så enkel slot, ytligt sett, men gömmer en del spännande hemligheter. Den liknar en gammal klassisk slot, med citroner, druvor, bars och sådant. I själva huvudspelet finns inte så mycket fotboll, men målet är att ta sig till sidospelet, där man ska dribbla sig fram genom försvararna och göra ett Golden Goal.

Bonusspelet startas efter att du lyckats fylla en mätare på sidan, och det är det som gör Golden Goals riktigt roligt. Det inte inträffar så ofta så att man når ända fram, så när man väl gör det blir det extra spännande. Liksom det i fotboll är sällsynt med mål, jämfört med hockey, basket och så vidare, så att vi firar (eller sörjer!) rejält när de kommer, så är det på samma sätt med Golden Goals.

Det finns sedan ytterligare ett bonusläge i spelet, free spins­läget. Det startas när tre stycken Golden Goals­scatters dyker upp samtidigt, och ger upp till 15 free spins, där också wild­symboler i form av brinnande fotbollar förhöjer vinstchansen rejält.

Detta är endast två av de många olika fotbolls­slots som finns att upptäcka, men tillräckligt för att visa att det inte krävs ett EM eller VM för att njuta av fotboll. Eller för att under EM och VM helt hänge sig åt sporten, både på TV­skärmen, på läktaren, framför datorn eller med mobilen.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *