Vinner du EM-tipset?

Publicerad:
VM-kval and tagged , , . Bookmark the permalink.

Vill du åka till Tyskland och se VM-kvalmatchen mellan Tyskland och Sverige på Olympiastadion i Berlin? Då har du en möjlighet om du spelar EM-Tipset!

Svenska Spel har under EM döpt om Europatipset till att bli ett rent EM-tips i två omgångar.

Den 8:e och 14:e juni har EM-tipset spelstopp. Du är även med och tävlar, oavsett hur många rätt du får, om tio resor till VM-kvalmatchen mellan Tyskland och Sverige som går av stapeln på Olympiastadion i Berlin den 16 oktober 2012.

Det spelar heller ingen roll om du lämnar in ditt spel hos ditt ombud, här på svenskaspel.se eller i mobilen.

Varje nytt lagt spel innebär en ny chans att få tävla och efter respektive omgång slumpas 20 finalister fram som rings upp för att delta i en avgörande kunskapstävling. De fem med flest rätt svar varje omgång, vinner varsin resa.

Så tävlar du!
För att vara med och tävla är allt du behöver göra att lägga ett spel på EM-Tipset. Du tippar bara 1, X eller 2 på 13 matcher. Det spelar ingen roll hur mycket du spelar för eller hur många rätt du får.

Efter varje omgång kommer 20 personer som lagt ett spel slumpas ut. Dessa finalister rings upp av Svenska Spels kundservice och får delta i en avgörande kunskapstävling med fem sport- och spelfrågor, samt en utslagsfråga. De fem med flest rätt svar varje omgång vinner varsin resa.

Blir du inte framslumpad vid första omgången får du en ny chans vid omgång 2 den 14 juni. Allt du behöver göra är att lägga ett nytt spel.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *