Vilka vinner i kvartsfinalerna?

Publicerad:

Gruppspelen är nu klara och det är dags för kvartsfinal. Såhär se det ut med kvartsfinallagen:

Tjeckien – Portugal (21/6 kl 20.45 på SVT)
Tyskland – Grekland (22/6 kl 20.45 på TV4)
Spanien – Frankrike (23/6 kl 20.45 på SVT)
England – Italien (24/6 kl 20.45 på TV4)

Hur kommer detta att sluta? Vilka kommer att ta sig till final?

Om man får tro Betsson så är oddsen till fördel för Portugal, Tyskland, Spanien & Italien. Personligen tror jag följande;

Portugal vinner över Tjeckien
Ronaldo har hittat sin målform och Portugal har spelat bra genom att besegra både Holland och Danmark (matchen mot Tyskland kunde lika gärna ha slutat oavgjort). Tjeckien vann förvisso sin grupp men fick ändå storstryk mot Ryssland. Portugal har bättre spelare än Tjeckien och kommer att vinna med 2-1 under ordinarie tid

Stackars Grekland har inte en chans mot Tyskland
Mot ett Tyskland i form har Grekland inte så mycket att hämta. De kommer att försvara sig tappert under första halvlek men sedan inte orka längre. Tyskland vinner med 2-0.

Ännu en ”välspelad” match av Spanien
Spanien kommer återigen att passa runt bollen utan att uträtta speciellt mycket. Men Spanien har tur i att de möter ett underpresterande Frankrike, vilket kommer att göra det möjligt att vinna matchen. Ännu en tråkig match av Spanien som vinner med 1-0.

Svårt att tippa utgången England – Italien
Kanske den svåraste matchen i detta slutspel att sia om. Italien har inte visat sin styrka ännu i gruppspelet. Bästa matchen man gjorde var mot Spanien där man lyckades få till oavgjort. England å andra sidan har inte heller imponerat. Oavgjort mot Frankrike, knapp seger mot Ukraina som skulle ha slutat oavgjort (Ukrainas mål bortdömt) och en match mot ett darrigt Sverige som gav en lite turlig vinst. Det kommer att vara jämnt, men Italien kommer att vinna med 1-0.

Hur tror ni att kvartsfinalerna kommer att sluta?

Anders GranströmLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *