Veckans långskott!

Publicerad:

Betsson Odds presenterar ”Veckans långskott” som är en ny veckotävling som alla spelare på Betsson är välkomna att delta i. I den här tävlingen kommer Betsson hålla koll på den spelkupong med HÖGST odds varje vecka.

Skapat ett konto och ange koden EM50SEK så får du 50 kr att spela gratis för. Betsson dubblar även insättningar med upp till 2000 kr.

Genom att lägga ett kombinationsspel(dubbel, trippel osv) på minst 10 kr kommer du automatiskt att delta i den här spännande veckotävlingen. Se bara till att lägga ditt kombinationsspel och håll sedan utkik efter leaderboarden som presenterar den aktuella ställningen varje eftermiddag. De 3 spelkuponger som har högst odds vinner priser i slutet av veckan. Pengarna kommer sättas in direkt på vinnarnas konton på måndagen.

Dessutom kommer vi under vissa veckor erbjuda andra typer av priser. Vinnarna kan då se framemot t.ex. fotbollsbiljetter, resor eller högre prispotter. Se till att hålla dig uppdaterad på denna tävling eftersom priserna ändras med jämna mellanrum. Missa inte den här möjligheten!
Så här lägger du ett giltigt spel:

• Varje kombinationsspel(dubbel, trippel etc) på 10 kr eller mer kvalar in till den här spännande tävlingen.
• I slutet på veckan måste det odds du valt finnas på en vinstkupong och dessutom vara det högsta bland alla andra tävlande.
• Endast den kupong med det högsta oddset bland alla dina vinnande spel under veckan deltar i tävlingen.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *