Sverige vinner genrepet

Publicerad:


Genrepet mot Serbien på Råsunda vinner Sverige med 2-1.

Ledningen får Sverige lite turligt vid en hörna när serbiska målvakten tappar bollen som dyker ner framför Ola Toivonen som petar in bollen.

Kvitteringen låter sig inte vänta längre än 4 minuter och även då vid en hörna. Subotic dyker upp mellan de svenska backarna och nickar bollen i mål och ställningen är nu 1-1.

Den första halvleken är Serbiens som är mer ivriga på anfall, har ett större bollinnehav och som pressade de svenska backlinjen med sitt höga spel.

Halvleken är inte mer än 5 minuter gammal när Rasmus Elm leverera en perfekt passning till Toivonen som löper in mellan de serbiska backarna och är fri med den serbiska

målvakten Kahriman. Kahriman fäller Toivonen och det är straff! En straff som Zlatan med iskall precision sätter i det vänstra krysset.

Inte ett helt övertygande genrep, men en vinst är alltid en vinst.Efter det är matchen ganska jämn och något händelselös. Toivnen har känningar och byter, in kommer Tobias Hysén. Även Andreas Isaksson fick lite problem med sitt högra ben och lämnar plats för Johan Wiland.

Bilden är från © BildbyrånLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *