Sverige måste vinna ikväll!

Publicerad:
Betting and tagged , . Bookmark the permalink.

God morgon!

Spanien var precis så överlägsna som jag trodde och gjorde processen kort med Irland. Del Bosque hade också insett att han måste ha en forward på planen om anfallet ska bli riktigt vasst, nu visade Torres gammal storform och behåller han den så blir Spanien farliga framöver. Det blir dock en rysarmatch mot Kroatien där Spanien inte har råd att förlora för då missar de förmodligen att gå vidare för jag kan inte tänka mig att Italien inte slår Irland…???

Ikväll är det dags för Sveriges andra match i detta EM och nu är det England vi möter, vi brukar ju alltid ha lätt för England och jag tror faktiskt att Sverige kan hota England. För jag förväntar mig en hel del förändringar i Sveriges laguppställning ikväll, Elmander från start istället för iskalle Rosenberg, rutinerade Svensson på mitten istället för Elm, nickstarka Olsson som mittback istället för Granqvist och Granqvist som högerback istället för rostige Lustig. Sen skulle jag vilja ha irrationelle Wilhelmsson istället för helt formlösa Toivonen men Toivonen är Hamréns favoritspelare och honom plockar han tyvärr inte bort….

Jag står över långenspel på matchen som jag tycker är lite lurig men jag tror helt klart mer på England än Sverige, trots att Rooney är avstängd. Däremot finns det många fina spel på “matchen” som jag spelar.

I den andra matchen möter hemmanationen Ukraina Frankrike och här tror jag helt klart på Frankrike som har ett mycket kompetent landslag.

Mina spel igår var helt ok där Spanien vann med 4-0 till 1,25 och handicapspelet 0-1 till 1,77 satt mycket stabilt. Tyvärr så räckte in Fram till 3,00 till men det blev ändå plus för dagen.

Här kommer mina bästa spel idag:

Ukraina-Frankrike 2 (2,05) Fotboll, EM

Ukraina spelade ut Sverige men nu får de möta helt annat motstånd. Jag tror Frankrike är för bra och vinner ikväll till 2,05. (Rank 3, Units 3)

Sverige-England resultat 1-0 (13 ggr), 0-0 (22 ggr), 0-2 (10 ggr) och 0-3 (26 ggr), alla dessa odds är överodds enligt mig och jag spelar 0,5 units på varje.

Sverige-England Scorecast 0-2 och Andy Carrol som sista målskytt

Flest mål Zlatan-A Young lika många mål 1,33 Det här tycker jag är ett mycket bra spel för Young kommer inte göra nåt mål och ska Zlatan göra mål så krävs nog en straff för Sverige. 5 Units.

Ha en mycket bra dag, solen skiner och nu ska åka och spela golf på Brohof.

Kämpa…

Matte Forslund, spelexpert på Svenska SpelLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *