Stjäl Zlatans identitet – ger ut kravlista

Publicerad:

Zlatan.fr är ett domännamn som ägs av en privatperson. Den svenska forwarden och PSG-stjärnan kan inte få sitt namn säkrat. Vanligtvis köper stora stjärnor upp sina namn från internet för att ingen ska sprida falsk fakta om kändisen. Zlatan Ibrahimovic var för långsam och ett av hans fans fick tag på zlatan.fr.

För att Zlatan ska kunna ta tillbaka domännamnet zlatan.fr har det anonyma fanet gjort en lista på utmaningar som Zlatan kan välja mellan. Klarar han att genomföra någon av dessa utmaningar ger fanet domänet till honom.

Några av utmaningarna är:
Erbjud mig en PSG-tröja med mitt namn på det och följande citat: ”Efter Zlatan är du verkligen bäst.”

Besegra mig i Taekwondo. Jag har hört att du ska vara rätt bra på det. Eftersom jag aldrig utövat den sporten själv rekommenderar jag att du väljer den här utmaningen.

Gör mål med en cykelspark frn mer än 30 meter i en tävlingsmatch. Nej, skojade bara. Det är ju inte realistiskt.

Låt mig slå dig i ansiktet utan att du säger ett ord… Självklart på en offentlig plats.

Se till att Neymar skriver på för PSG i sommar.

Fråga mig helt enkelt om du kan få ditt domännamn gratis. Men öga mot öga och – som en hyllning till Guillaume – på franska.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *