Spekulationer kring ytterligare Zlatan-bok

Publicerad:

Hos oss svenskar och även fotbollssupportrar i andra länder, så är Zlatan en väldigt populär spelare. Härom dagen blev det till exempel klart att han kommer att placeras som den fjärde bästa spelaren i det kommande spelet Fifa 15 med endast Lionel Messi, Cristiano Ronaldo och Arjen Robben som placeras över honom. Vilken placering en spelare får i spelet beror på hur den har presterat i sina liga- och landslagsmatcher under det senaste året. Detta ger alltså en tydlig indikation på att Zlatan haft ett mycket bra år.

Men det är inte bara i spelens värld som han är aktuell. Igår skrev Sportbladet att de enligt säkra källor kunde berätta att 32-åringen håller på att jobba på en uppföljare till sin populära bok ”Jag är Zlatan Ibrahimovic”. När Zlatan släppte sin bok år 2011 så gjorde den stor succévärlden över, både hos de som var stora fans av spelaren och de som vanligtvis inte var så insatta i fotbollens värld. Boken nominerades samma år till Augustpriset i kategorin årets bästa fackbok.

Dock dementerar nu ett flertal personer att detta endast är ett rykte och även Zlatans PR-agent Mika Lepistö har gått ut med att det inte finns planer på en ytterligare bok.
– Nej, det blir ingen ny bok. Det handlar om spekulationer och det blir ingen ny bok. I övrigt har jag inga kommentarer, säger han till Fotbollskanalen.se.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *