Spanien mot Italien

Publicerad:

En mycket jämn match som inte helt orättvist slutar 1-1 efter mål av Di Natale och Fàbregas.

Inte helt överraskande var det Spanien som håller i bollen och spelar den runt och oftast korta passar längs med marken. De är skickliga i detta och lyckas flera gånger under första halvlek att spela sig hela vägen in i italienarnas straffområde, men med väl samlade italienare så kommer inga avslut på mål.

Italien däremot öppnar mera anfallsglatt än förväntat och ger Cassilas i det spanska målet mer att göra än vad Buffon i det italiensk får. Italien är något farligare anfallsmässigt än Spanien.

I den andra halvleken följer Italien sin plan och fortsätter med snabba omställningar. Detta bär frukt och Italien tar ledningen med 1-0 genom den nyinbytte Di Natale i 61:a minuten.

Istället för att Spanien blev nedslagna så var det kanske just den väckarklockan som behövdes. Efter ännu ett av Spaniens mönsteranfall kom denna gång utdelningen bara 3 minuter efter spanjorernas ledningsmål. Målskytt för Spanien blev Fàbregas och det är kvitterat till 1-1.

Det märks nu att Italienarna börjar bli lite trötta samt att Torres inhopp ger lite större ytor för spanjorerna att anfalla. Vilket ger en hel del möjligheter, men som inte utnyttjas till fullo.

Spanien bättre än Italien i andra halvlek, men inte helt orättvist slutar matchen 1-1.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *