Spanien besegrar Irland

Publicerad:

Han startade på bänken mot Italien men idag är Fernando Torres matchvinnare mot Irland med sitt hårda arbete och sina 2 mål. Spanien gör processen kort med Irland och vinner med 4-0.

Irländarna får ingen bra start. Matchen hinner bara bli 4 minuter gammal och Torres har redan hunnit ge Spanien ledningen med 1-0.

Torres skapar många situationer då han gör sig ständigt spelbar.

Inte helt oväntat så är det Spanien som styr och dominerar matchen med 62% bollinnehav.  Dock försöker fortfarande Spanien att “spela” bollen in i mål. De passar alldeles för många gånger nära Irlands mål med irländarna samlade i ett tätt försvar istället för att söka avslut.

Irländarna i sin tur försöker spela alldeles för snabbt och hålla Spaniens takt, men det leder istället till att de tappar bollen.

Inte heller den andra halvleken hinner bli gammal innan det första målet gjorts. Silva har i den 49:e minuten utökat Spaniens ledning till 2-0.

Ett ljus i mörkret för irländarna är Givens fantastiska räddning på Xavis skott. En stark kandidat till turneringens räddning.

Torres arbete och slit ger i den 70:e minuten resultat då han får ett friläge som han inte missar. Spanien leder nu med 3-0.

Spiken i kistan sätter Fàbregas med 4-0 målet.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *