Sista chansen att visa upp sig

Publicerad:
EM 2021 and tagged , . Bookmark the permalink.

Imorgon spelar det svenska landslaget en träningsmatch hemma mot Estland. Det blir den sista matchen i landslaget innan truppen till EM tas ut senare i vår. Sveriges förbundskapten Janne Andersson kommer låta en helt ny startelva få chansen imorgon mot Estland.

Sveriges startelva kommer imorgon se ut såhär: Johnsson – Krafth, Starfelt, Nilsson, Bengtsson – Karlsson, Cajuste, Svanberg, Sema – Berg, Quaison.

Mattias Svanberg, Jens Cajuste och Jesper Karlsson är tre spännande unga spelare som inom kanske två år kommer vara stommen i det svenska landslaget och som redan nu är med och nosar på en startplats. För dom och de andra spelarna kommer morgondagens match vara viktig för att visa framfötterna för Janne Andersson.

I truppen som förbundskaptenen tog ut till den här samlingen lämnades spelare som Gustav Svensson, Marcus Danielsson med flera utanför vissa på grund av karantänsregler. Så spelarna som är uttagna i den här truppen kan inte känna sig helt säkra på att få följa med till EM så det gäller att ta varje chans att få visa upp sig.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *