Premiär för Fotbolls-EM i SVT

Publicerad:
Fotboll på tv, TV-sport and tagged , , . Bookmark the permalink.

Idag kl 18.00 är det äntligen dags för öppningsmatchen i Fotbolls-EM. Polen möter Grekland när mästerskapet inleds. Då öppnas även dörrarna till SVT:s EM-bio dit supportrar från de aktuella lagen bjuds in.

Programledare är André Pops som vid sin sida har experterna Daniel Nannskog och Johanna Frändén. Återkommande gäst är dessutom tv-legenden Arne Hegerfors som delar med sig av sina minnen om de olika lagen. VM-hjälten från 1994, Tomas Brolin, gästar studion inför Sveriges tre gruppspelsmatcher. I samband med Frankrike-matchen 19 juni får han sällskap av kollegorna Martin Dahlin och Kennet Andersson.

På svt.se är supportrarna i fokus då reportern Mattias Sandberg dagligen följer de svenska fansen på plats i Kiev. I webbserien Andra sidan EM följer vi Spanienproffset Henok Goitom och hans vänner Rim och Robel. Det blir mycket fotbollssnack men också en nära inblick i vännernas liv. Förutom matchsändningarna blir det flera magasin med start kl 23.00 där dagens matcher analyseras av våra experter och inbjudna gäster.2 personer har delat med sig av sina tankar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *