Oddsen inför kommande mästerskap

Publicerad:

För tillfället är det ganska så lugnt på fotbollsfronten, då både herrarnas och damernas landslag har ett tag kvar innan någon större turnering drar igång. Kvalet inför fotbolls-vm har just nu paus för de europeiska lagen fram till i vår och Sverige spelar sin nästa match först i mars. På damsidan dröjer det ända tills i sommar innan dam-EM drar igång här på hemmaplan, men självklart så är det en del förberedelser innan detta som kommer att ske i form av träningsmatcher och liknande.

Dock kan man redan nu satsa pengar på hur man tror att det kommer gå för de två landslagen i kommande turneringar. Oddsen säger idag att Tyskland kommer vinna gruppen som Sverige spelar i, men samtidigt är det väldigt många som tror att Sverige iallafall kommer ta sig vidare på något sätt, antingen som vinnare av gruppen eller grupptvåa.

Även dör damerna pekar oddsen på bra resultat. Bästa odds för att vinna har Tyskland, som tagit hem mästerskapet fem gånger i rad. Dock ligger Sverige inte långt efter som nästa lag tippat till att vinna. I dagsläget kan du få upp till 4,7 gånger pengarna om du tror på Sverige och de lyckas vinna. Självklart kan du säker hitta ännu bättre odds om du tittar runt och jämför mellan de olika casinon som erbjuder spel på odds.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *