Klar rysk seger

Publicerad:

Även om Tjeckerna började klart piggast så var det Ryssarna som var både mest farliga och effektiva. Inget orättvis med deras vinst med 4-1 mot Tjeckien.

Tjeckerna är fortfarande duktiga på att hålla boll, men tyvärr inte lika duktiga på att komma till bra avslut eller att göra mål.

Ryssland däremot har inte lika stort bollinnehav, men väldigt duktiga på att komma till avslut och väldigt effektiva i målgörandet. Ryssland hade 2 skott på mål och de gjorde 2 mål. Målgörare i första halvlek blev Dzagoev i 15:e minuten och Shirokov i den 24:e minuten.

Ett gnutta hopp tänds för tjeckerna i den 51:a minuten då Pilar förvaltar en fantastisk passning och reducerar till 2-1.

Sedan följer en lång period där lagen turas om att anfalla. Närmast mål är Ryssland, men effektiviteten från den första halvleken verkar som bortblåst.

Men spiken i kistan blev ändå Dzagoevs 3-1 mål, då Rysslands fantastiska passningspel visar sig igen. Dessutom hinner Pavlyuchenko blända alla med sitt dribblande och en grym avslutning som ger Ryssland ledningen med 4-1.

En rättvis seger för Ryssland som var det bättre laget.

Anders GranströmLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *