Jag är Zlatan

Publicerad:

I dagarna släpper Zlatan Ibrahimovic boken om sitt liv, där han bland annat berättar om sin uppväxt i Rosengård och hur några pappor försökte få honom utslängd från Malmö FF.

Ett utdrag från boken lyder:
”Varför kom hon inte? Tyckte hon inte om mig längre? Det gick en minut, två, tre, tio minuter, och till slut pallade jag inte längre. Det var värsta förnedringen. Hon har säkert blåst mig, tänkte jag. Vem skulle vilja ha en date med mig? Och så drog jag därifrån. Jag skiter väl i henne, typ. Jag ska ändå bli fotbollstjärna. Men alltså, det var dummaste grejen. Tjejens buss hade bara varit lite försenad. Det var chaffisen som velat ta en cigg eller nåt, och hon kom dit precis efteråt och blev lika ledsen som jag. ”Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *