Heja fram Sverige till guldet i sommar

Publicerad:

Många kanske tycker att det nu är långt kvar tills näste EM, men sanningen är att det är dags igen redan i sommar. Då spelas fotbolls-EM för damer i Sverige och som värdland är vi självklart med och kämpar om guldet.

Tror du att Sverige kan ta sig långt i sommarens mästerskap så kan du passa på att själv få en liten vinst om de gör det. Att spela på fotbollsmatcher är ingenting nytt, men när dam-EM nu kommer till Sverige så lär utbudet av matcher att spela på öka.
Arrangörerna vill med detta EM öka intresset för damfotboll och hoppas på att allt fler ska börja spela fotboll, se matcherna och även engagera sig i dem på olika sätt, såsom att till exempel spela på dem.

Det finns då förutom bettingsajter en mängd olika spel att välja mellan. Vanligast är att man gissar vem som kommer att vinna en specifik match, men det kan även förekomma spel där man till exempel ska gissa antal mål som kommer ske under en match. Det mest kända spelet där dessa regler gäller är nog Svenska Spels Måltipset som varje vecka levererar en ny rad med matcher att spela på.

Man kanske kan tro att man inte kan vinna så stora summor på spel som dessa, men sanningen är att man kan bli riktigt rik om man tippar rätt. Många av dessa spel har jackpottar som delas ut till de som lyckas med att få samtliga rätt och dessa summor är oftast på flera miljoner kronor.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *