Första storvinsten i Tips-SM

Publicerad:
Featured, Tippa resultat and tagged , . Bookmark the permalink.

Det blev en omtumlande kväll för den 34-åring som i lördags vann över fem miljoner kronor på Stryktipset. Avgörandet kom i 90:e minuten då Norwichspelaren Grant Holts gjorde 2-1 i matchen mot Reading.

– Wow..shit..tack, eller vad säger man, utbrast den chockade vinnaren.

I gårdagens Stryktipsomgång blev det en hel del förändringar i slutminuterna. Millwall hängde en kasse och värdet på 13 rätt var då uppe i 3,6 miljoner kronor. Swansea spräckte sedan miljonutdelningen med sitt 4-3 mål i matchen mot Middlesbrough. Framför en TV i centrala Sundbyberg satt en 34-årig man och följde händelseförloppet. I handen höll han sin tipskupong.

– Det var helt galet…vi satt och kollade på Viasat hemma i soffan och med två minuter kvar hade jag bara nio rätt. För varje mål som gjordes blev jag bara skakigare och skakigare, säger vinnaren.

För en vecka sedan bestämde han sig för att vara med i Tips-SM, han tippade ett 64-raders system på svenskaspel.se, betalade 64 kronor. Och i 90-minuten gör Grant Holt från Norwich 2-1 mot Reading. Utdelning för 13 rätt stannar på 5 597 274 kronor.

– Det känns som om jag drömmer. Visste att någon från Svenska Spel skulle ringa och nu när du ringer känns det ännu mer overkligt, avslutar han.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *