Förslag på EM-tipset

Publicerad:
Betting and tagged , , . Bookmark the permalink.

EM-tipset

Svenska Spels tipsexpert Matte Forslund lämnar sitt tips inför starten av EM imorgon. Spelstopp på EM-tipset är 120608 kl 17.59.

1. Polen-Grekland 1 (X)
Polen tror jag kan bli den stora överraskningen i EM, jag tror absolut att de slår Grekland men eftersom de är överstreckade så garderar jag med krysset.

2. Ryssland-Tjeckien X (2)
Ryssland imponerade stort mot Italien men jag tror det var Italien som var dåliga också. Här är Ryssland klart överstreckade och jag chansar bort ettan och spelar X2 istället.

3. Holland-Danmark 1 (X)
Visst tror jag på Holland som har ett grymt bra lag men 82% är lite väl mycket på dem och jag garderar med krysset.

4. Tyskland-Portugal 1 (X)
Tyskland är min favorit till VM-guldet men jag tycker att nästan 70% på dem här är för mycket och jag garderar med krysset som rensar bra. Portugal har ett mycket bra lag på papperet men har haft svårt att få till det.

5. Spanien-Italien 1 (2)
Italien ser inget vidare ut och det är turbulent inom italiensk fotboll just nu. Jag tror Spanien vinner trots att de är sämre i år än tidigare och Villa och Puyol saknas också. Jag spelar 1-2 där tvåan bara är streckad på 9%…!!!!

6. Irland-Kroatien 2 (1)
Irland tror jag ingenting på i detta EM och jag tror att Kroatien vinner här, tvåan är dock lite överstreckad och jag garderar med ettan som bara är streckad på 16%.

7. Frankrike-England 2
Jag har ju sågat England rätt ut och jag tror inte alls på dem i detta EM, de har fått tunga skador också men nu är de bara streckade på 23% och det är ju alldeles för lite så jag chansspikar tvåan…!!!!!

8. Ukraina-Sverige 1
Det här är ju kupongens ABSOLUT bästa spik till 19%….!!!! Vilket skämt….Ukraina ska ju vara favoriter mot Sverige som inte är speciellt bra. Fantastiskt bra spik till löjliga 19%….!!!!

9. Grekland-Tjeckien X (1)
Lite svårt eftersom man inte vet hur det gått i lagens första matcher men jag tror mest på krysset, jag garderar med ettan som är understreckad till 28%.

10. Polen-Ryssland 1
Jag tror ju som sagt att Polen kommer överraska i EM och här tror jag absolut att de kan vinna. Jag spikar ettan till 27% och hoppas att hemmapubliken bär fram Polen till vinst.

11. Danmark-Portugal 2
Danmark har ju hamnat i en omöjlig grupp och även om det här är den minst svåra matchen så tror jag att Danmark förlorar. Jag spikar Portugal till 51% och räknar med att Ronaldo visar vägen….

12. Holland-Tyskland 2
Det här skulle kunna vara en EM-final men nu är det förmodligen en gruppfinal eftersom jag tror att bägge lagen vinner sina första matcher. Jag tycker att Tyskland ser tyngre och starkare ut och spikar dem till 33%.

13. Italien-Kroatien 2 (X)
Italien har som sagt det lite turbulent just nu och laget ser inte heller så skrämmande ut, jag tycker att 17% på Kroatien är ruskigt streckvärt. Jag fegar dock lite och garderar med krysset.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *