Den nya landslagströjan!

Publicerad:

Nu har den nya landslagströjan presenteras inför det stundande EM i Polen & Ukraina. Den nya svenska landslagsdressen är framtagen i samarbete med Svenska Fotbollförbundet och grunden är den klassiskt gula färgen som de svenska landslagen burit i alla tider. Årets tröja är kritstrecksrandig, inte helt olik den tröja som de svenska damerna bar när de vann EM-guld i 1984.

Tröjan innehåller också en hyllning till Råsunda och de svenska fansen – kragens insida har samma blågula ränder som finns på Råsundas norra läktare.

– Fotboll handlar om känslor och passion, minnen och framtidsförhoppningar. En landslagströja bär både vi och fansen med stolthet. Därför känns det självklart att hylla vårt arv och våra fans med en detalj från Råsunda i våra tröjor. En känsla av stöd vi bär med oss under ett minst sagt viktigt 2012, säger Erik Hamrén, förbundskapten för landslaget, i ett pressmeddelande.

Enligt en undersökning som Aftonbladet gjort så sågar läsarna den nya landslagsdressen. Själv gillar jag den gammaldags-känslan som denna utstrålar.

Sedan tidigare så har även bort-dressen fått kritik att denna påminner om “skolpoliserna” som vaktade övergångsställena i mellanstadiet.

Anders Granström4 personer har delat med sig av sina tankar.

 1. Den nya första-tröjan är enligt mig den fulaste på länge! Året är 2012 inte 1982 för F.. !

 2. Pingback: » Blue blue monday. And yellow! Señor H

 3. Vart kan man köpa bortatröjan? Hittar den inte på supporterprylar.se?

 4. Hej Daniel,
  Det verkar som om de tagit den ur sortimentet. Hittar den inte heller hos Supportersplace.

  Kanske är det “stopp” hos leverantörerna?

  Din gissning är like bra som min.

  Beklagar att jag inte kunde vara till mer hjälp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *