Den nya landslagströjan!

Publicerad:

Nu har den nya landslagströjan presenteras inför det stundande EM i Polen & Ukraina. Den nya svenska landslagsdressen är framtagen i samarbete med Svenska Fotbollförbundet och grunden är den klassiskt gula färgen som de svenska landslagen burit i alla tider. Årets tröja är kritstrecksrandig, inte helt olik den tröja som de svenska damerna bar när de vann EM-guld i 1984.

Tröjan innehåller också en hyllning till Råsunda och de svenska fansen – kragens insida har samma blågula ränder som finns på Råsundas norra läktare.

– Fotboll handlar om känslor och passion, minnen och framtidsförhoppningar. En landslagströja bär både vi och fansen med stolthet. Därför känns det självklart att hylla vårt arv och våra fans med en detalj från Råsunda i våra tröjor. En känsla av stöd vi bär med oss under ett minst sagt viktigt 2012, säger Erik Hamrén, förbundskapten för landslaget, i ett pressmeddelande.

Enligt en undersökning som Aftonbladet gjort så sågar läsarna den nya landslagsdressen. Själv gillar jag den gammaldags-känslan som denna utstrålar.

Sedan tidigare så har även bort-dressen fått kritik att denna påminner om ”skolpoliserna” som vaktade övergångsställena i mellanstadiet.

Anders GranströmLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *