Är John Guidetti vår framtida stjärna?

Publicerad:

På den frågan är svaret ja om man skulle fråga Guidetti själv.

John Guidetti deltar som en av värdarna i Sveriges Radios program ”Sommarpratarna”. Du kan lyssna på hans program här (helt klart värt ca 1 timme).

– Jag drömmer stort och mycket – bland annat om att bli världens bäste fotbollsspelare eller att jag ramlar i en fors av guld. Vilken har störst chans att slå in? Håller jag fast vid drömmarna så bygger motgång framgång. Om inte jag vågar tro på mina drömmar så vågar ingen annan.

Det är kaxig Guidetti som talar om att han är beredd på att hantera framgångar, men samtidigt ödmjuk inför uppgiften att för att kunna bli en stor stjärna så måste du jobba stenhårt och vara beredd på att totalfokusera och offra allt annat.

Den mentala styrkan verkar sannerligen finnas hos John och jag hoppas verkligen att han kommer att lyckas och är den som kompletterar Zlatan på topp i landslaget för att sedan bli en världsspelare.

Guidetti är en målfarlig anfallare som våren 2012 debuterade i landslaget som 19-åring bredvid idolen Zlatan Ibrahimovic. Gjort succé i holländska Feyenoord, med tre hattrick och sammanlagt 20 mål på 23 matcher. En skada stoppade honom från att tas ut i EM-truppen.

Anders GranströmLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *